lauantai 28. marraskuuta 2015

Itä-Helsingin sessio

Tänään oli mukavat kruisailut Kivikossa, Hallainvuoressa ja pikaisesti myös Länsi-Herttoniemessä ja Myllypuron vesitorninmäellä. Nyt onkin mukavaa, kun olen ns. urheilut hoitanut juoksemalla ja panostanut pyöräilyn suhteen enemmän laatuun kuin määrään. Työmatkoja olen ajanut melko vähän.

Pikkujoulut ja työhommat harvensi porukan rivejä jonkun verran, mutta oli meitä kolme liikenteessä. Itseni lisäksi Ville ja Markku. Ajoimme Kivikossa perusreittejä, joiden varrelta Markku näytti yhtä sun toista jännää sessioitavaa. On se kumma, että kun itse on tietyllä alueella ajanut useamman vuoden, joku kokeneempi ja enemmän mielikuvitusta omaava näyttääkin itseltä ihan ohi menneitä linjoja ja spotteja. 

Kivikon droppi Markun perässä.

Terveysaseman droppi. Tänään ei ollut SE päivä, eli ajamatta jäi.

Kävimme Länsi-Herttoniemen hyppylinjalla ihmettelemässä tänä kesän aikana sinne ilmestynyttä vähän isompaa gäppiä ja paluumatkalla Markku näytti taas taikalinjojaan Myllypuron vesitonrinmäellä. Maastopyöräilyä aloittaessani kävin siellä useasti ajamassa, mutta kun paikan poluista katosi rakennusten takia iso osa ja muutin asumaan vähän kauemmaksi, ei siellä tullut enää käytyä. Markku näytti jyrkänteen reunaa kulkevan hauskan linjan alas, vaikka aiemmin olin luullut, ettei sieltä pystysuoran kallion kautta pääsisi alas. No, olipa taas hyvä olla opas mukana.

Luultavasti tämän päivät ajot olivat viimeiset pariin viikkoon Suomessa. Keskiviikkona on lento Teneriffalle ja ensimmäinen ajopäivä torstaina.

Alla video muutamasta tänään sessioidusta spotista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti