maanantai 26. syyskuuta 2016

SLADIn kauden päättärit Kokonniemessä

Viikonloppuna Kokonniemen Bikeparkissa pesilä seura, Sladi, järjesti kauden päättäjäiskemut. Lauantaina kellotettiin muutamaa alamäkipätkää ja kisattiin huck to flatissa, eli pituushypyssä. Grilli oli kuumana ja Sladi tarjoili burgereita ja virvokkeita. Sunnuntaina oli dual slalom -kisa, joka osottautuikin todella hauskaksi ohjelmanumeroksi. Rata oli ilmestynyt yön aikana rinteeseen, eikä rataan ei ollu turhaan kaivettu mitään penkkamutkia tai muita hienouksia, vaan siimaleikkurilla heinä lyhyeksi ja merkkikepit pystyyn. Hyvä näin! Totta kai hissit pyörivät molempina päivinä ja päästiin nauttimaan näin syksylläkin vielä vapaasta raidailusta.

Tarkoituksenani oli käydä rinteessä napsimassa vähän kuvia, mutta enhän minä sinne asti jaksanut kömpiä, kun oli muutakin hauskaa tekemistä. Pienen videon sain sentään kasattua.

Täytyypä vielä sen verran sanoa, että tämän hetken kankipätkä numero yksi (Laajavuoren kisan jälkeen se oli Laajiksen Alfa) on Kokonniemen dh-kisarata, jota pääsin viikonloppuna ensimmäistä kertaa ajamaan kuivana ja riemunkiljahdukset olivat aika kovat joka kerta kun loppuhypyt sai napsumaan kohdillen.


1 kommentti:

  1. Huh, olipas hengästyttävä tunnelmapläjäys! Hieno video. :)

    VastaaPoista