sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Orange is the new black!

Tres Duros Riding Society synty ja tuho... No ei nyt sentään tuho.

Arvoiset lukijat
Useimmat teistä lienee kuullut jo vuoden Suomen mtb-skeneä kuohuttaneesta Tres Duros Riding Societystä? No ehkä ei useimmat, mutta jokunen kuitenkin. Edes joku?? No jos olette selanneet Trek enduro seriesin tuloslistaa kärsivällisesti riittävän alas ja tarkasti lukien on joku saattanut havaita nimen. Tuskin kuitenkaan.

Vielä tuossa vaiheessa maineteot olivat vasta pilkkeenä silmäkulmassa, mutta sieltä tarina kuitenkin sai alkunsa.
Varsinainen perustamiskokous tapahtui arvollemme sopivasti Malagalaisessa n.400m2:ssa Villassa.
Switchbackin Matti konsultoi käännöstöissä ja näin Tres Duros oli pihtisynnytetty.




Sen koommin sellaisia tapahtumia joissa kokoonpano olisi esiintynyt täydellä jäsenmäärällään on ainoastaan Messilän enduro, mutta muuten Tres Duros on seikkaillut jonkinlaisella kokoonpanolla ympäri suomineidon reheviä muotoja levittäen maastopyöräilyn ilosanomaa.


Sen lisäksi, että me kaikki ollaan intouduttu mtb-touhuista vasta ns. kypsemmällä iällä, on meillä kaikilla järjetön kunnioitus Clinttiä, Stallonea ja Willisin Brucea kohtaan. 

Uusi kausi vanhat kujeet
No edellisellä Malagan reissulla aloitimme miettimään seuraavaa siirtoa kansainvälisille kentille ja pitkään ajatuksena olikin palata Benalmadenaan Switchbackille, mutta loppusuoralla paikaksi vaihtui Finale Ligure. Tres Durosin reissuille ominaiseen tapaan tällekään reissulle ei päästä täydessä miehityksessä vaan kolmen karjun sijaan Milanon koneeseen nousee valitettavasti vain kaksi.

Mieltäsi askarruttaa kuitenkin miksi kukaan valitsee ajovarusteiksiin oranssia? No ne oli alennuksessa, mutta kuitenkin oranssi väri on muodostunut niin isoksi osaksi identiteettiä, että se on jäänyt pysyvästi ja onhan ne nyt vitun siistit.




Stay tuned. Tätä tulee koko kesän!
Löydät meidän edesottamuksia myös instagramista hastagin #tresdurosrs takaa.
Youtubesta löytyy myös jonkinlaisia rävellyksiä Tres Duros Riding Society hakusanoilla.

PS. Kävipä Tres Duros neuvotteluja koko pitkän talven ajan erään enskan kärkikuskin liittymisestä tiimiimme, mutta lopulta neuvottelut kariutuivat diivailevan staran liiallisiin vaatimuksiin. Mehän ei vittu neuvotella!


Terveisin jäsen -V-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti